ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΚΛΕΝΙΑΣ

 
Αρχική      
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Καλώς Ορίσατε! 

       
Κλένια
Ιστορία
Φωτογραφίες
Αξιοθέατα
Ηθη & έθιμα
Λαογραφία
Video
Χάρτης
Πρόσβαση
 
 
Σύλλογος
Μήνυμα Προέδρου
Ιδρυτικά μέλη
Νέα ανακοινώσεις
Εκδηλώσεις
Χορευτικό
Επικοινωνία
 
 
Όροι Χρήσης
Ευχαριστίες
 
 
 

 

 

 

 Θεωρώντας υποχρέωση μας να προβάλουμε τα χαρακτηριστικά του τόπου μας, προχωρήσαμε στην δημιουργία αυτής της ιστοσελίδας, για να ενημερώσουμε όλους τους ανθρώπους Έλληνες και ξένους για το χωρίο μας. Σε αυτούς που έζησαν, δούλεψαν, ίδρωσαν, χόρεψαν, γέλασαν, τραγούδησαν, έκλαψαν, στους πατριώτες μας, που έφυγαν στα πέρατα του κόσμου, σε εμάς που μείναμε εδώ, επειδή μυρίσαμε το άρωμα της φρεσκοοργωμένης γης και μας πλάνεψε, αλλά και απέναντι στους ξένους που έρχονται να την γνωρίσουν. Που αν τη γνωρίσετε θα την αγαπήσετε τόσο όσο και εμείς που ζούμε εδώ…….

Μέσα στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε σημαντικές πληροφορίες για το σύλλογό μας, πλούσιο ιστορικό και φωτογραφικό αρχείο του τόπου μας, των δραστηριοτήτων μας, καθώς και αρχείο με ήθη και έθιμα

Θέλουμε να εκμεταλλευτούμε την δυνατότητα του διαδικτύου ώστε να ανοίξουμε μια  επικοινωνία με άλλους συλλόγους και φορείς, αλλά και με κάθε άνθρωπο που θέλει να στηρίξει την προσπάθεια μας και μαζί να συμβάλλουμε στην πολιτιστική αναβάθμιση του τόπου μας.  

 

Ελπίζουμε το διαδικτυακό σας ταξίδι μαζί μας να είναι ευχάριστο…

Καλή πλοήγηση!

 

 

 

 

  

Επάνω

 

Copyright © 2008 Πολιτιστικός Σύλλογος Κλένιας